Ferielejligheder tæt på Djurs Sommerland

6 pers. ferielejlighed er på 30 kvm og 6 sengepladser.

Vores 6 pers. ferielejlighed  har et værelse, åben køkken til stue og badeværelse. De forskelige sengepladser er inddelt således at der er 1 dobbeltseng og 2 køjesenge. Dobbeltseng befinder sig i det ene værelse, imens køjesengene står i fællesarealet i lejligheden, dog ikke i vejen på nogen måde.

Lejligheden har eget åben køkken, gratis satellit TV og gratis WiFi, samt eget bad.
Der er fælles udendøres areal med grill der frit kan benyttes, en klatrevæg, lille legeplads og et fælles indendøres aktivitets rum. Der ud over findes der en større legeplads under 100 m fra ferielejlighederne.

Der er mulighed for indkøb hos Min Købmand på den anden side af gaden som har åbent fra kl. 06.30-22 hver dag.

Tjek prisen på vores 6 pers. ferielejlighed og book dit ophold allerede idag.
TJEK PRIS.

Oplevelser hos Nørager Ferielejligheder

Hos Nørager Ferielejligheder, er der mulighed for at få en ferie med en masse oplevelser. Vores lejligheder ligger ikke langt fra Djurs Sommerland, Randers Regnskov, Skandinavisk Dyrepark og mange andre oplevelser for hele familien. Du kan under oplevelser oppe i menuen se hvad vi kan tilbyde og under priser er der mulighed for at se hvad vi kan give af priser på billetter til de forskellige oplevelser.

Alle vores ferielejligheder her i Nørager har en perfekt placering på Djursland i Jylland. Book en ferielejlighed hos Nørager Ferielejligheder og du er tæt på oplevelser for hele familien. Djurs Sommerland, stranden, Skandinavisk Dyrepark og meget mere kan opleves kort fra vores ferielejligheder.