Ferielejligheder tæt på Djurs Sommerland

5 pers. ferielejligheder alle på 15 kvm og har 5 sengepladser.

I hver af disse fire ferielejligheder er der 5 sengepladser. De er inddelt således at der i lejligheden befinder sig 1 dobbeltsenge, 1 køjesenge og en hems.
Der er eget køkken, gratis satellit TV og gratis WiFi, samt eget bad.

Lejlighederne er indrettet i et stort rum og er vores mindste lejligheder.
Disse lejligheder er vores mindste lejligheder og egner sig bedst til bookninger hvor gæsterne ikke har planer om at finde sig meget i lejligheden under opholdet.

Der er fælles udendøres areal med grill der frit kan benyttes, en klatrevæg, lille legeplads og et fælles indendøres aktivitets rum. Der ud over findes der en større legeplads under 100 m fra ferielejlighederne.

Der er mulighed for indkøb hos Min Købmand på den anden side af gaden som har åbent fra kl. 06.30-22 hver dag.

 

Tjek prisen på vores 5 pers. Ferielejlighed og book dit ophold allerede idag.
TJEK PRIS.

 

Oplevelser hos Nørager Ferielejligheder

Hos Nørager Ferielejligheder, er der mulighed for at få en ferie med en masse oplevelser. Vores lejligheder ligger ikke langt fra Djurs Sommerland, Randers Regnskov, Skandinavisk Dyrepark og mange andre oplevelser for hele familien. Du kan under oplevelser oppe i menuen se hvad vi kan tilbyde og under priser er der mulighed for at se hvad vi kan give af priser på billetter til de forskellige oplevelser.

Alle vores ferielejligheder her i Nørager har en perfekt placering på Djursland i Jylland. Book en ferielejlighed hos Nørager Ferielejligheder og du er tæt på oplevelser for hele familien. Djurs Sommerland, stranden, Skandinavisk Dyrepark og meget mere kan opleves kort fra vores ferielejligheder.