Vi har det perfekte tilbud på overnatning ved Djurs Sommerland

Overnatning nær Djurs Sommerland

Søger du en overnatning ved Djurs Sommerland? Så ligger vores ferielejligheder i Nørager perfekt, med kun 7 km, til Djurs
Sommerland.
Hos os kan du leje en ferielejlighed og og overnat ved Djurs Sommerland og samtidig få rabat på din billet til Djurs Sommerland, og du også springe køen over ved ingangen. De købte billeter hos os, kan valgfrit bruges på hvilken dag det skulle være på dine overnatnings dage hos os.
 
Djurs Sommerland har med over 60 forlystelser, og massere af madboder en park der byder på hygge, sjov og spænding for familien og legebørn i alle aldre.
 

Nørager Ferielejligheder

Vi har overnatning i ferielejligheder med plads til alle. Vores lejligheder rummer fra 15 kvm med 5 sengepladser til 100 kvm med 12 sengepladser.
Overnatter du hos os,  har alle vores ferielejligheder har eget køkken, bad, gratis WiFi og TV. Derudover ligger Min Købmand på den anden side af gaden som har åbent fra kl. 06:30-22.00
TJEK PRISER HER

BOOK FERIELEJLIGHED HER 

Vilde oplevelser i Djurs Sommerland

Er du til fart, spænding og sjov? Så er Djurs Sommerland noget for dig. Her finder du oplevelser i verdensklasse både for dig og hele familien.

Efter en overnatning os Nørager Ferielejligheder kan du tage i Djurs Sommerland og prøve de vilde rutsjebaner, det kæmpestore vandland og sjove legeområder. Både små og store legebørn kan prøve mere end 60 forskellige forlystelser.

Prøv Danmarks længste rutschebane Juvellen i Djurs Sommerland - den 1 km lange rutsjebane i den mexicanske jungle. Du vil hvine af fryd, når du susere afsted med op til 85 km/t.

Er du en vild vandhund, så glæd dig til Skatteøen - Nordeuropas største vandrutsjebane. Drøn derudad med 70 km/t og oplev det vildeste vandplask.Tag bagefter en slapper i den store grønne park, hvor hele familien kan slappe af.

Djurs Sommerland

 - Vi elsker legebørn.
Afstand 7 km.

 Overnatning nær djurs sommerland