Lej en lejlighed ved Lübker Golf Resort og oplev en weekend i golfens tegn overnatning ved Lübker Golf Resort

Hos Nørager Ferielejligheder kan vi give dig overnatning ved Lübker Golf Resorts i lækre lejligheder som et billigere alternativ til Lübker Golf Resorts egne overnatnings priser. I en ferielejlighed er der plads til alle med interesse for golf.

“Nye oplevelser hver gang. 3 sløjfer med vidt forskellige kombinationer. Sand/Sky Course byder på kuperede og hurtige greens
med veltrimmede fairways. Forest/Sand Course er spændende og udfordrende huller skåret ind i Djurslands smukke natur. Sky/Forest Course er en kombination af udfordrende huller og naturlig skønhed – både korte og lange huller er i spil.”

Lübker Golf Resort har mange forskellige medlemskaber og de føre også Pay & Play. Som er til de kunder der ikke er klar til eller overvejer at få et medlemskab hos dem.

Lübker er blevet kåret til Årets bedste golfbane 2015, og er det oplagte valg til en aktiv ferie med Golf. Nørager Ferielejligheder tilbyder overnatning ved Lübker Golf Resort i ferielejligheder fra 5-12 sengepladser.

Overnatning ved Lübker Golf Resort hos Nørager Ferielejligheder

Vi har overnatning i ferielejligheder med plads til alle, der har lyst til en aktiv ferie fx med Golf hos Lübker Golf Resort. Vores lejligheder rummer fra 15 kvm med 5 sengepladser til 100 kvm med 12 sengepladser.
Alle vores ferielejligheder har eget køkken, bad, gratis WiFi og TV. Derudover ligger Min Købmand på den anden side af gaden som har åbent fra kl. 06:30-22.00. Nørager ferielejligheder ligger tæt ved Lübker Golf Resort, og med kun 7 km til det populære resort får du de bedste forudsætninger for et succesfuldt golfophold med en lejlighed hos Nørager Ferielejligheder,  

Så ønsker du en lejlighed ved Lübker Golf Resort så bestil en lejlighed hos Nørager Ferielejligheder.

 

 

BOOK HER

Tjek priser på overnatning og meget mere.

 

- Sand/Sky Course.
Afstand 8 km.
overnatning nær Lübker Golf