Er fodring af tropiske hajer, hav udstilling, sæler og meget mere noget for dig. Så kan du booke en overnatning i en ferielejlighed hos Nørager Ferielejligheder.

Har du brug for en  overnatning ved Kattegatcentret, kan vi hos Nørager Ferielejligheder give dig muligheden for at leje en ferielejlighed hos os til en overkommelig pris. Vores ferielejligheder ligger perfekt placeret på Djursland.

 
overnatning nær kattegatcentret

Visuel identitet for Kattegatcentret Grenå
Photo by Morten Fauerby / Montgomery ApS
©2014 All rights reserved.

Oplev med Kattegatcentret.

Kattegatcentret er en oplevelse for hele familien og hos Nørager Ferielejligheder kan du leje en ferielejlighed og få rabat, på både børne og voksen billetter til Kattegatcentret.
Er dine billetter købt hos Nørager Ferielejligheder kan du selv vælge hvilken dag under dit ophold de skal bruges.

Hos Kattegatcentret er der et hav af oplevelser.
Du kan bla.:

  • Dykke med hajer.
  • Se hav udstillingen.
  • Se træning og fodring af tropiske hajer.
  • Og meget meget mere.

Nørager Ferielejligheder

Vi har overnatning i ferielejligheder med plads til alle, der har lyst til en ferie med besøg hos Kattegatcentret. Vores lejligheder rummer fra 15 kvm med 5 sengepladser til 100 kvm med 12 sengepladser.
Alle vores ferielejligheder har eget køkken, bad, gratis WiFi og TV. Derudover ligger Min Købmand på den anden side af gaden som har åbent fra kl. 06:30-22.00. Nørager ferielejligheder ligger tæt ved Kattegat centret, og mange andre attraktioner som Djurs Sommerland og mange flere. Så søger de en overnatning på Djursland er en ferielejlighed hos Nørager Ferielejligheder det perfekte valg.

 

Vi har ferielejligheder med plads til alle. Vores lejligheder rummer fra 15 kvm med 5 sengepladser til 100 kvm med 12 sengepladser.
Alle vores ferielejligheder har eget køkken, bad, gratis WiFi og TV. Derudover ligger Min Købmand på den anden side af gaden som har åbent fra kl. 06:30-22.

Tjek priser på billetter til Djurs Sommerland, overnatning, ferielejligheder og meget mere.
TJEK PRISER HER

BOOK OVERNATNING HER

Kattegat Centret
- Et hav af oplevelser - Bidt af havet
Afstand 25 km.
 overnatning nær Kattegatcentret