Tag en overnatning ved Skandinavisk Dyreparkovernatning nær Skandinavisk Dyrepark

Skandinavisk dyrepark er Danmarks mest naturlige dyreoplevelse.

Vores ferielejligheder ligger 20 km. fra Skandinavisk dyrepark. Så har du brug en overnatning i en ferielejlighed i forbindelse med dit besøg hos Skandinavisk dyrepark kan du booke en af vores ferielejligheder der ligger i perfekt afstand, på Djursland.

Skandinavisk Dyrepark …dyr der har det helt vildt

Midt på Djursland ligger Danmarks mest naturlige dyrepark, nemlig skandinavisk dyrepark hvor der er masser af plads til både dyr og mennesker. Dyrene i Skandinavisk dyrepark kommer altid i første række, og som gæst får du en enestående mulighed for at komme tæt på dyrene fra de lange gangbroer i Skandinavisk dyrepark , som bugter sig gennem den smukke danske natur.

Rovdyrfodringer og havørneshow i Skandinavisk Dyrepark

Tag på en uforglemmelig tur til dyrenes oase og oplev dyr fra hele Norden i Skandinavisk dyrepark. I store og naturlige parker møder du isbjørne, brunbjørne og ulve samt mange andre nordiske dyr. Følg med når dyrepasserne fra Skandinavisk Dyrepark fodrer rovdyrene og oplev guidernes spændende og levende historier fra dyrenes verden. Bliv betaget af de majestætiske Stellers havørne fra tribunen under det flotte ørneshow.

På Naturstien, hvor naturen og det vildtlevende dyre- og insektliv har frie rammer, kan du lade sig inspirere til en mere dyre- og naturvenlig have, hvor et rigere dyreliv kan give dig vildere oplevelser – også når du er kommet hjem! 

Ekstra aktiviteter i Skandinavisk Dyrepark

I det store aktivitetscenter kan du se et 100% ægte mammutskelet og røre ved masser af kranier samt skind og gevirer. Gå endelig ikke glip af muligheden for at fodre de frække dådyr og prøv kræfter med de spændende udfordringer på den kæmpestore
og meget roste legeplads.

Nørager ferielejligheder

Vi har overnatning i ferielejligheder med plads til alle, der har lyst til en ferie eller overnatning med besøg hos Skandinavisk Dyrepark. Vores ferielejligheder rummer fra 15 kvm med 5 sengepladser til 100 kvm med 12 sengepladser.
Alle vores ferielejligheder har eget køkken, bad, gratis WiFi og TV. Vi er den perfekte løsning til en dejlighed overnatning ved Skandinavisk dyrepark. Derudover ligger Min Købmand på den anden side af gaden som har åbent fra kl. 06:30-22.00. Nørager ferielejligheder ligger tæt ved Skandinavisk Dyrepark, og mange andre attraktioner som Djurs Sommerland og mange flere. Så søger du/I en overnatning på Djursland er en ferielejlighed hos Nørager Ferielejligheder det perfekte valg.

Vores beliggenhed er perfekt hvis du skal bruge en overnatning eller ferie for med kun 3 km. til stranden, 7 km. til Djurs Sommerland og 20 km. til Skandinavisk dyrepark ligger Nørager Ferielejligheder TÆT PÅ.

Dette gør os perfekt som tilholdsted under dit besøg i Skandinavisk Dyrepark og andre oplevelser for hele familien, på Djursland.

 

Tjek priser på billetter til Skandinavisk dyrepark, overnatning og meget mere.
TJEK PRISER HER

 

BOOK OVERNATNING HER

 

Skandinavisk Dyrepark

- Dyr der har det helt vildt.
Afstand 20 km.
 
overnatning nær skandinavisk dyrepark