Nørager Ferielejligheder

Nørager Ferielejligheder blev bygget i 2009 og stod færdigt sommeren 2010. Bygningen var en gammel brugsforening med tilhørende korn og foderstof bygning. Karsten og Kasper som står bag Nørager Ferielejligheder ville gerne lave den gamle tomme bygning om til ferielejligheder. Nørager er placeret tæt på Djurs Sommerland, stranden og har andre oplevelser meget tæt på. Så de besluttede at der skulle være 7 ferielejligheder i Nørager. Byggeriet varede lidt over et år og i sommeren 2010 stod det klar og modtog de første gæster.

 

Djursland

Djursland har alt hvad dit ferie hjerte måtte begære, og byder på både smuk natur, strand, massevis af gode oplevelser og sjove attraktioner. Kom helt tæt på attraktionerne og nyd samtidig et dejligt ferieophold på Nørager Ferielejligheder, som er beliggende i et naturskønt område kun 3 km fra vand og strand, 7 km fra Djurs Sommerland og 8 km fra Danmarks bedste golfbane ” Lübker Golf Resort”.

Vores ferielejligheder er fra 2010 og har alle eget køkken og bad.

Årets Landsby 2013

Nørager Ferielejligheder ligger i den lille charmerende landsby Nørager, som i 2013 blev kåret til “Årets Landsby” i Region Midtjylland. Nørager vandt den fine titel pga. indbyggernes flotte sammenhold og pga. den positive udvikling byen gennemgået de seneste mange år.

norager-liten